Використання динамічного моделювання VisSim у вивченні дисципліни «Проектування та випробування гідроприводів» - Аврунін, Г. А.; Мороз, І. І.; Аврунин, Г. А.; Мороз, И. И.; Avrunin, G.; Moroz, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
У процесі викладання дисципліни «Проектування та випробування гідроприводів» для магістрів механічного факультету ХНАДУ вперше стало використовуватися математичне моделювання для дослідження динаміки об’ємного гідроприводу за допомогою застосовної програми VisSim. Об’єктом розрахунків динаміки гідроприводів є будівельно-дорожні та підйомно-транспортні машини.
Использование динамического моделирования VisSim в изучении дисциплины «Проектирование и испытания гидроприводов»
Use of dynamic modeling of VisSim in teaching the discipline «Design and Testing of Hydraulic Fluid Power»
Keywords: об’ємний гідропривід; моделювання динаміки гідроприводу; пакет VisSim; объемный гидропривод; гидроустройство; динамика; пакет VisSim; hydraulic fluid drive; hydraulic device; hydraulic drive dynamics; VisSim package; 621.225; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.87.0.13