Розроблення проєкту капітального ремонту автодорожнього шляхопроводу у м. Павлоград - Пилипенко, Данило Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі було проведено детальний аналіз нормативно-правових документів та правових актів, що регулюють проєктування і будівництво автодорожніх шляхопроводів в Україні. Вивчені фізико-географічні особливості району, що можуть впливати на проведення будівельних робіт, зібрана та проаналізована технічна документація щодо існуючого шляхопроводу. На основі отриманих даних було розроблено проєктні рішення для капітального ремонту автодорожнього шляхопроводу.
Keywords: автодорожній шляхопровід; дефекти; мостове полотно; обстеження; капітальний ремонт