Раціоналізація структури парку вантажних автомобілів ТОВ «Транс-Ресурс» - Гончаров, Данило Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Дипломну роботу присвячено вирішенню проблемного питання формування раціональної структури парку вантажних автомобілів ТОВ «Транс-Ресурс». Пропозиції щодо формування раціональної структури парку вантажних автомобілів сформовано на основі статистичної обробки інформації про розміри заявок, що надходили від замовників транспортних послуг. Запропоновано придбання одного автомобіля вантажністю 5 т, що підтверджується достатньо високими значеннями показників ефективності інвестиційного проєкту.
Keywords: заявка на перевезення; ймовірність; інвестиційний проєкт; ефективність; парк рухомого складу