Математичне моделювання відносних вертикальних коливань підресореної та непідресореної мас автомобіля - Рожков, П. П.; Рожкова, С. Е.; Рожкова, С. Э.; Rozhkov, P.; Rozhkova, S. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Проведено математичне моделювання відносних коливань підресореної та непідресореної мас автомобіля при подоланні нерівності дорожньої поверхні гармонійного типу. Проведений аналіз впливу коефіцієнту опору амортизатора на величину вертикального прискорення підресореної маси автомобіля.
Математическое моделирование относительных вертикальных колебаний подрессоренной и неподрессоренной масс автомобиля
Mathematical design of relative vertical vibrations of sprung and unsprung the masses of car
Keywords: підвіска автомобіля; вертикальні коливання; система диференційних рівнянь; відносний коефіцієнт затухання; подвеска автомобиля; вертикальные колебания; система дифференциальных уравнений; относительный коэффициент затухания; pendant of car; vertical vibrations; system of differential equalizations; relative coefficient of fading; 629.114.2