Удосконалення організації дорожнього руху на перехресті вулиць Дніпровська - Відродження м. Павлоград - Путинцев, Сергій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета роботи – удосконалення організації дорожнього руху на перехресті вулиць Дніпровська - Відродження м. Павлоград. Об’єкт дослідження – дорожній рух на перехресті вулиць Дніпровська - Відродження м. Павлоград. Предмет дослідження – процес взаємодія транспортних та пішохідних потоків на досліджуваному перехресті. В результаті роботи створена імітаційна модель досліджуваного перехрестя для симуляції руху транспорту та оцінки його характеристик. Практичне значення отриманих результатів полягає у можливості їх впровадження відповідними службами міста Павлоград для оптимізації дорожнього руху, підвищення безпеки та комфорту мешканців.
Keywords: транспортний потік; моделювання дорожнього руху; перехрестя; світлофорне регулювання; організація дорожнього руху