Синтез цифровых фильтров для систем автомобильной электроники - Александрова, И. Е.; Александрова, Т. Е.; Кононенко, В. А.; Александрова, І. Є.; Александрова, Т. Є.; Alexandrova, I.; Alexandrova, T.; Kononenk, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Предложена методика выбора параметров цифровых нерекурсивных фильтров для систем автомобильной электроники, основанная на оптимизации амплитудно-частотных характеристик фильтров.
Синтез цифрових фільтрів для систем автомобільної електроніки
Synthesis of digital filters for systems automobile electronics
Keywords: цифровые электронные системы диагностики и управления; нерекурсивный низкочастотный фильтр; амплитудно-частотная характеристика; варьируемые параметры; оптимизация; цифрові електронні системи діагностики та управління; нерекурсивний низькочастотний фільтр; амплітудно-частотна характеристика; варійовані параметри; оптимізація; digital electronic systems for diagnosis and management; non-recursive low-pass filter frequency response; variable parameters; optimization; 621.3.978.001