Створення ЦММ частини житлового мікрорайону Павленки м. Харків - Назаренко, Владислав Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У ході виконання кваліфікаційної роботи була створена цифрова модель місцевості частини житлового мікрорайону Павленки м. Харків. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, чотирьох розділів, висновку, переліку посилань і двох додатків. В першому розділі розглянута характеристика району геодезичних робіт. У другому розділі розглянута нормативно-правова база. У третьому розділі розглянуті види геодезичних робіт у полі. У четвертому розділі оброблено результати зйомки і створена цифрова модель місцевості.
Keywords: інженерно-геодезичні вишукування; електронний тахеометр; ГНСС-приймач; УСК-2000; цифрова модель місцевості; топографічний план