Система керування рухом мобільного транспортного засобу. Частина 2. Автоматичний пристрій для підтримки заданої траєкторії руху - Гнатенко, Олексій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі було запропоновано автоматичний пристрій для забезпечення заданої траєкторії руху мобільного транспортного засобу (система лазерної навігації), що покращив умови експлуатації транспортного засобу за рахунок автоматичного управління його рухом на спеціально обладнаному шосе.
Keywords: траєкторія руху; GPS; навігаційна система; мікроконтролер; фотоприймач; програматор; лазер