Управління кадровою логістикою АТП - Соценко, Ілона Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проведено дослідження основних напрямків управління процесами кадрової логістики в АТП. Отримав подальший розвиток процес управління кадровою логістикою автотранспортного підприємства у вигляді діаграми за допомогою методології структурного моделювання IDEF0. Проведено аналіз кадрової логістики АТП, вивчено та проаналізовано поточний стан функціонування підприємства, його організаційну структуру, керівний апарат та системи управління. Проведено аналіз сильних та слабких сторін АТП, визначено основні напрямки розвитку кадрової логістики підприємства. Запропоновано конкретні кроки та рекомендації з підвищення ефективності кадрової логістики АТП.
Keywords: кадрова логістика; персонал; управління; аналіз; кадрові потоки; процеси; моделювання; ефективність