ПРОБЛЕМИ ВИЗНАЧЕННЯ ВАРТОСТІ ВИТРАТ ПАЛИВА НА МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВЕЗЕННЯХ - Бондарєв, С. І.; Бондарев, С. И.; Bondarev, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Під час міжнародних автомобільних перевезень вантажів найбільш витратною статтею є витрата палива. Тому нами було розроблено методику визначення об’єму та вартості палива за критерієм максимального використання його об’єму з мінімальною ціною по усіх країнах проходження маршруту.
ПРОБЛЕМЫ ОПРЕДЕЛЕНИЯ СТОИМОСТИ ЗАТРАТ ТОПЛИВА НА МЕЖДУНАРОДНЫХ АВТОМОБИЛЬНЫХ ПЕРЕВОЗКАХ
PROBLEMS OF DETERMINING THE FUEL COST FOR INTERNATIONAL ROAD TRANSPORTATION
Keywords: витрата палива; витрати на міжнародні автоперевезення; вартість автоперевезень; расход топлива; расходы на международные автоперевозки; стоимость автоперевозок; fuel consumption; cost of international transportation; road transportation cost; road transportation cost; fuel volume determination; 629.086