Транспортний засіб категорії М2. Розробка головної передачі та аналіз елементів рульового керування - Грузденко, Артем Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об'єкт роботи – транспортний засіб категорії М2. Мета роботи – головна передача та аналіз конструкцій елементів рульового керування.
У процесі виконання роботи було здійснено аналіз конструкцій транспортних засобів категорії М2 з кількістю пасажирів не менше 12. Особлива увага приділялася конструкції головних передач та конструкції рульового керування. Проаналізувавши переваги та недоліки існуючих конструкцій, було розроблено складальне креслення головної передачі транспортного засобу категорії М2, яка відповідає всім вимогам, має високі технологічні і експлуатаційні показники. Також було проведено аналіз конструкцій елементів рульового керування із визначенням їх основних переваг та недоліків.
Keywords: транспортний засіб; трансмісія; головна передача; сателіт; рульовий механізм; рульове керування