Iдентифікація несправностей енергетичної установки гібридного автомобіля - Бороденко, Ю. М.; Borodenko, Y. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Побудовано імітаційну модель енергетичної установки, як об’єкту діагностики в програмі Matlab/Simulink. Проаналізовано спектральний склад функції струму у колі накопичувача енергії при імітації пошкоджень системи в частині DC/DC перетворювача напруги.
Идентификация неисправностей энергетической установки гибридного автомобиля
Identification of faults power plants hybrid vehicle
Keywords: гібридний автомобіль; електропривод; синхронний генератор; високовольтна акумуляторна батарея; енергетична установка; діагностичний параметр; імітаційна модель; спектрограма; гибридный автомобиль; электропривод; синхронный генератор; высоковольтная аккумуляторная батарея; энергетическая установка; диагностический параметр; имитационная модель; спектрограмма; hybrid vehicle; electrical drive; synchronic generator; power plants; high-voltage accumulation battery; diagnostic parameter; virtual model; spectrogram; 681.518.54