Удосконалення перевезення торгівельних вантажів у місті Павлоград ТК «Автотрейд» - Тищенко, Євгеній Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: Керівництво ФГ «Клепачі» прийняло до розгляду питання щодо впровадження результатів дослідження в IV кварталі 2025 р. Область застосування: вантажні підприємства автомобільного транспорту
Keywords: зерно; сегментування; собівартість; витрати; замовник; маршрутизація; ефект