Розробка інтелектуальної інформаційно-управляючої системи для безпілотного транспортного засобу з блоком віртуальної реальності - Кулакова, Людмила Євгеніївна; Іващенко, Микита Олександрович; Гулага, Яна Сергіївна; Ідріссі, Семлалі Яссін (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У статі наведено огляд концепції інтелектуальної інформаційноуправляючої системи для безпілотного транспортного засобу з блоком віртуальної реальності. Наведено приклад використання технології віртуальної реальності у автомобілях.
Keywords: інтелектуальна система; інформаційно-управляюча система; безпілотний транспортний засіб; віртуальна реальність; 004.8