Основи роботи з електронними тахеометрами 3ТА5 та Leica TS03 5″ R500 : навчальний посібник - Мусієнко, І. В.; Гунько, І. С. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В навчальному посібнику викладені основи роботи з електронними тахеометрами для студентів, які навчаються за спеціальностями, пов’язаними з інженерною геодезією. Посібник має два розділи, які присвячені електронним тахеометрам 3Та5 і Leica TS03 5″ R500 відповідно. Структура посібника адаптована під навчальну програму дисципліни «GPS-технології та електронні геодезичні прилади». Навчальний посібник також буде корисним усім, хто бажає навчитися працювати з цими електронними тахеометрами.
Keywords: електронний тахеометр; 3Та5; Leica TS03 5″ R500; електронний геодезичний прилад; 528.531