Пристрiй для вимiрювання швидкостi газового потоку - Полянський, Олександр Сергiйович; Молодан, Андрiй Олександрович (My University, 2008)
Пристрій для вимірювання швидкості газового потоку, що містить два датчики термоанемометра, встановлених в газовому потоці, наприклад у трубопроводі, який відрізняється тим, що один з датчиків термоанемометра встановлений у газовому потоці, а інший - поза потоком, і з'єднані через мостовий ланцюг з джерелом постійного струму.
Keywords: двигуни автомобiльнi, внутрiшнього згоряння; вимiрювальна технiка