Покращення якості експлуатації та сервісу систем безпеки автомобілів категорії М1 - Кириєнко, Сергій Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі виконані аналіз сучасних систем пасивної та активної безпеки автомобіля; аналіз діагностичних параметрів систем безпеки автомобіля; математичне моделювання оцінки параметрів функціонування систем безпеки автомобіля; експериментальні дослідження систем безпеки автомобіля на обладнанні фірми BOSCH.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; БЕЗПЕКА; ВИПРОБУВАННЯ; ДІАГНОСТУВАННЯ; ГАЛЬМУВАННЯ; ЕФЕКТИВНІСТЬ; ОБЛАДНАННЯ