ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ЧИСЛОВИХ МЕТОДІВ ПРИ РОЗРАХУНКАХ ВАНТАЖОПІДЙОМНИХ МАШИН - Колісник, М. П.; Заяць, Г. В.; Колесник, Н. П.; Заяц, Г. В.; Kolesnyk, N.; Zayats, G. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Використання числових методів при розрахунках вантажопідйомних машин дає можливість оптимізувати їх конструкцію на багатокритеріальній основі.
ОБОСНОВАНИЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ЧИСЛЕННЫХ МЕТОДОВ ПРИ РАСЧЁТАХ ГРУЗОПОДЪЁМНЫХ МАШИН
SUBSTANTIATING THE USE OF NUMERICAL METHODS IN CALCULATIONS FOR HOISTING MACHINES
Keywords: кран; конструктивний параметр; опорно-поворотне коло; коефіцієнт запасу; напруження; кінцевий елемент; напружено-деформований стан; конструктивный параметр; опорно-поворотный круг; коэффициент запаса; напряжение; конечный элемент; напряжённо-деформированное состояние; crane; design factor; turntable; assurance coefficient; stress; finite element; deflected mode; 621.873