Керування легковим автомобілем з урахуванням його завантаження - Приймак, О. В.; Карпенко, В. Р.; Павлюк, В. І.; Павлюк, В. И.; Pryjmak, O.; Karpenko, V.; Pavljuk, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Розглянуті умови здійснення криволінійного руху автомобіля під впливом керуючих дій водія залежно від його завантаження, що дає можливість коректувати алгоритм роботи електронних систем активної безпеки автомобіля
Управление легковым автомобилем с учетом его загрузки
Управление легковым автомобилем с учетом его загрузки
Keywords: активна безпека; керованість; моделювання; перехідна крива; завантаження автомобіля; активная безопасность; управляемость; моделирование; переходная кривая; загрузка автомобиля; аctive safety; modeling; car handling; transitional curve; load; 629.113