ВИЗНАЧЕННЯ СТРОКУ СЛУЖБИ РОБОЧИХ РІДИН ГІДРОПРИВОДІВ БУДІВЕЛЬНИХ МАШИН - Венцель, Є. С.; Глушкова, Д. Б.; Орел, О. В.; Талалаєнко, О. М.; Венцель, Е. С.; Орел, А. В.; Талалаенко, О. М.; Ventsel, Ye.; Glushkova, D.; Orel, O.; Talalaenko, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Наведено результати теоретичних і експериментальних досліджень, які показали можливість використання коефіцієнта протизношувальних властивостей робочих рідин для визначення їх терміну служби в гідроприводах будівельних машин.
ОПРЕДЕЛЕНИЕ СРОКА СЛУЖБЫ РАБОЧИХ ЖИДКОСТЕЙ ГИДРОПРИВОДОВ СТРОИТЕЛЬНЫХ МАШИН
DETERMINING THE SERVICE LIFE OF THE WORKING FLUIDS OF CONSTRUCTION MACHINES HYDRAULIC DRIVES
Keywords: будівельні машини; робоча рідина; коефіцієнт протизношувальних властивостей; зношування; гідропривід; забруднення; строительные машины; рабочая жидкость; коэффициент противоизносных свойств; износ; гидропривод; загрязнения; construction machines; working fluid; coefficient of anti-wear properties; wear; hydraulic drive; pollution; 621. 891