Проекти та моделi сонячних зарядних станцiй для електромобiлiв - Аргун, Щ. В.; Arhun, Shch. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Зростання кількості електромобілів також впливає і на поширення альтернативних спо-собів отримання електроенергії. Одним з популярних джерел «зеленої» енергії є сонце. Це підтверджує поява великої кількості сонячних зарядних станцій (СЗС). При виборі моделі СЗС треба враховувати необхідний рівень зарядки – Level 1-3. Також необхідно опиратися на оточуючу інфраструктуру і на споживачів. Від цього буде залежати вибір дизайну, потужності, кількості місць для зарядки тощо.
Проекты и модели солнечных зарядных станций для электромобилей
Projects and models of solar charging stations for electric cars
Keywords: сонячна зарядна станція; електромобіль; сонячні панелі; зарядна інфраструктура; солнечная зарядная станция; электромобиль; солнечные панели; зарядная инфраструктура; solar charging station; electric car; solar panels; charging infrastructure; 629.341