Модель вибору трактора для комунального господарства - Бондарев, Олег Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єктом дипломної роботи є процес вибору трактора для комунального господарства. Предметом дипломної роботи є розробка моделі вибору трактора для комунального господарства. Метою дипломної роботи є підвищення ефективності процесу вибору тракторів для комунального господарства. Для досягнення мети:проаналізовано типи тракторів, що застосовуються у комунальному господарстві, визначено критерії вибору трактора для комунального господарства, обґрунтовано вибір методу аналізу ієрархій для побудови моделі вибору. Розроблено структурну ієрархічну модель проблеми вибору трактора для комунального господарства і реалізовано процедуру метода аналізу ієрархій для вибору доцільної альтернативи.
Keywords: модель вибору; метод аналізу ієрархій; вибір трактора; критерії; комунальне господарство; утримання доріг