Інформаційна технологія оптимізації управління збором твердих побутових відходів - Кобзистий, Володимир Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Проведено аналіз проблеми оптимізації системи управління збором ТПВ, розроблено інформаційну технологію оптимізації системи управління збором ТПВ. Проведено огляд RFID-міток, які використовуються для ідентифікації сміттєзбиральних контейнерів. Проведено аналіз критеріїв, які використовуються для вибору RFID-міток для сміттєзбиральних контейнерів. Проведено аналіз методів прийняття рішень в умовах невизначеності. Розроблено модель вибору RFID-міток для сміттєзбиральних контейнерів в умовах невизначеності вхідної інформації. Наведено приклад використання розробленої моделі.
Keywords: агрегування оцінок; експертні методи; критерії; матриця попарних порівнянь; метод аналізу ієрархій; тверді побутові відходи