Розробка елементів гідроприводу екскаваторів для очистки робочої рідини - Мелюх, Вадим Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Кваліфікаційну роботу присвячено вирішенню актуальної проблеми підвищення ефективності експлуатації будівельних машин шляхом забезпечення їх експлуатаційної продуктивності. Здійснюється це за рахунок очистки робочої рідини гідроприводу екскаватора. Тому метою дипломного проекту є підвищення ефективності експлуатації будівельних машин шляхом удосконалення засобів очистки робочої рідини. Для досягнення цієї мети в дипломному проекті вирішується питання вдосконалення засобів і обладнання для очистки робочої рідини. Розглянуті питання охорони праці, визначення економічної ефективності.
Keywords: екскаватор; гідропривод; очистка робочої рідини; гідробак; запобігання втрат робочої рідини