Концептуальні підходи до оцінки стану фінансової безпеки сектору державних фінансів України - Шемаєва, Л. Г. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2011)
В статі викладені авторські підходи до оцінки стану фінансової безпеки сектору державних фінансів України. Визначено структуру такого процесу та основні індикатори.
Keywords: державні фінанси; фінансова безпека; оцінка стану; функціонування економіки; public finances; financial safety; state estimation; economy functioning; 35.073.52