Застосування сучасних технологій при ремонті плити проїзної частини мостів - Кравченко, Артур Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Аналіз напружено-деформованого стану елементів підходів до мосту в програмному комплексі «ЛІРА», що були рекомендовані з урахуванням сучасних технологій та матеріалів.За результатами обстеження, приведено сучасне технологічне рішення реконструкції прогонової будови Балашовського мосту. Проведений аналіз напружено деформованого стану елементів підходу до мосту. Виконано аналіз результатів розрахунку.
Keywords: шляхопровід; балка; реконструкція; монолітна плита; внутрішні зусилля; вантажопідйомність