Використання методів математичного моделювання для підвищення ефективності функціонування обчислювальних мереж - Тиричева, О. А.; Терещенко, Д. С.; Тиричева, Е. А.; Tyrycheva, O.; Tereschenko, D. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
У статті розглянуте питання визначення оптимальних допустимих інтервалів часу для виконання в локальній мережі комплексу інформаційно пов'язаних задач підприємства (установи).
Использование методов математического моделирования для повышения эффективности функционирования вычислительных сетей
Use of methods of mathematical modeling for the increase of efficiency of functioning of computer networks
Keywords: комплекс інформаційно пов'язаних задач підприємства (установи); локальна комп'ютерна мережа; методи нелінійного математичного програмування; Комплекс информационно связанных задач предприятия (организации); локальная компьютерная сеть; методы нелинейного математического программирования; complex of the informatively constrained tasks of enterprise (establishments); local computer network; methods of the nonlinear mathematical programming; 519.853.32