Можливості застосування інтегрованого інтелекту в управлінні освітніми процесами закладів вищої освіти - Шевченко, В. О.; Метешкін, К. О.; Shevchenko, Viktoriia; Meteshkin, Konstantin (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Проведено структурно-функціональний аналіз роботи кафедри закладів вищої освіти. Розглянуто можливості інтегрування штучного інтелекту в управління роботою кафедр. Запропоновано інструмент управління освітніми процесами на базі штучного інтелекту у вигляді системи підтримки освітніх процесів.
Possibilities of Using Integrated Intelligence in Managing Educational Processes in Higher Education Institutions
Keywords: освітній процес; штучний інтелект; інтегрований інтелект; навчальна робота; система підтримки освітніх процесів; educational process; artificial intelligence; integrated intelligence; educational work; educational process support system; 378:004.8; 10.30977/BUL.2219-5548.2024.107.0.174