Спосiб регулювання гальмiвних сил мiж осями легкового автомобiля - Подригало, Михайло Абович; Назаров, Володимир Iванович; Назаров, Олександр Iванович; Назаров, Iван Олександрович (My University, 2012)
Спосіб регулювання гальмівних сил між осями легкового автомобіля, який відрізняється тим, що застосовують два регулятора-компенсатора тиску, які мають гідравлічний зв'язок із передньою підвіскою, які виконані з можливістю регулювання приводного тиску, яке відповідає будь-якому ваговому стану автомобіля та динамічному перерозподілу вертикальних навантажень на колесах.
Keywords: автомобiлi, гальмiвнi системи