Технологічні аспекти приготування і використання органо-мінеральних сумішей під час будівництва шарів дорожнього одягу - Молодичук, Анна Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У роботі наведені приклади конструкцій дорожнього одягу полегшеного типу з шарами з вологої органо- мінеральної суміші, а також розроблені режими влаштування шару дорожнього одягу з використанням ВОМС. В роботі відмічається можливість використання в складі ВОМС шлакових матеріалів, що сприяє зменшенню вартості будівництва.
Keywords: автомобільна дорога; вологі органо-мінеральні суміші; дорожній одяг; покриття; технологія будівництва; фізико-механічні властивості ВОСМ; оптимальна технологія ущільнення