Технологія та організація ремонту і експлуатаційного утримання автомобільної дороги Батурін – Конотоп – Суми на ділянці км 42+000 ‒ км 62+000 в Сумській області - Хабіб, Аллах Бадредін (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В проєкті наведена об’єктивна оцінка транспортно-експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги за показниками експлуатаційної якості. Запропоновані заходи спрямовані на підвищення транспортно-експлуатаційного стану ділянки дороги. Обґрунтовано система заходів щодо експлуатаційного утримання і ремонтних робіт, а також визначені об'єми ремонтних робіт. Розроблені технології робіт з експлуатаційного утримання дороги та поточного ремонту.
Keywords: автомобільна дорога; експлуатаційне утримання; експлуатація; дорожнє покриття; дорожній одяг; технологія й організація робіт