Спосiб визначення твердостi асфальтобетонних покриттiв конусним iндентором за параметрами вiдновленого вiдбитка - Мощенок, Василь Iванович; Лалазарова, Наталiя Олексiївна; Дощечкiна, Iрина Василiвна; Глушкова, Дiана Борисiвна; Кухарева, Iрина Євгенiвна; Бондаренко, Свiтлана Iванiвна; Мощенок, Андрiй Васильович (My University, 2010)
Спосіб визначення твердості асфальтобетонних покриттів, що полягає в падінні вантажу з висоти на індентор і наступному розрахунку твердості за параметрами невідновленого відбитка, який відрізняється тим, що маса вантажу, висота його падіння та кут конуса інтентора вибираються в залежності від типу покриття, а твердість визначається за формулами, які враховують масу вантажу, висоту його падіння, кут конуса індентора та параметри невідновленого відбитка.
Keywords: дорожнi покриття, асфальтобетоннi