Експериментальні дослідження ергономічних властивостей колісних тракторів з агрегатами змінної маси - Кожушко, А. П.; Kozhushko, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Представлено етапи проведення експериментального дослідження з визначення показників ергономічності колісних тракторів при виконанні транспортної роботи з перевезення рідкого вантажу цистернами. Наведено вимірювальну апаратуру, яка складається з мобільного реєстраційного комплексу «ВДВММ 4-001» та радіолокаційного датчика, який призначено для фіксації дійсної швидкості руху транспортного засобу. На основі проведеного експериментального дослідження встановлено показники середньоквадратичних прискорень, згідно зі стандартом ISO 2631.
Экспериментальные исследования эргономических свойств колесных тракторов с агрегатами переменной массы
Experimental study of ergonomic properties of wheeled tractors with units of variable weight
Keywords: колісний трактор; цистерна; експериментальні дослідження; ергономічні властивості; прискорення; спектральний аналіз; колесный трактор; цистерна; экспериментальные исследования; эргономические свойства; ускорения; спектральный анализ; wheeled tractor; tank; experimental research; ergonomic properties; acceleration; spectrum analysis; 629.1.02; 10.30977/АТ.2219-8342.2019.45.0.38