Перевiрка вiдповiдностi гранулометричного складу дорожнiх цементобетонних сумiшей - Онищенко, А. М.; Гаркуша, М. В.; Чиженко, Н. П.; Онищенко, А. Н.; Гаркуша, Н. В.; Чиженко, Н. П.; Onyshchenko, A.; Chyzhenko, N.; Garkusha, N. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Стаття присвячена операційному контролю якості гранулометричного складу дорожніх цементобетонних сумішей для використання на автомобільних дорогах України. Представлено результати експериментальних досліджень, які свідчать про невідповідність запроектованого зернового складу з фактичними на виробництві, а також впливу на нього низки чинників, що суттєво впливає на якість суміші й довговічність дорожнього цементобетону.
Проверка соответствия гранулометрического состава дорожных цементобетонных смесей
Checking the conformity of the grainsize composition of road cement concrete mixtures
Keywords: гранулометричний склад; щебінь; пісок; цементобетон; довговічність; гранулометрический состав; щебень; песок; цементобетон; долговечность; grain-size composition; crushed stone; sand; cement concrete; durability; 666.972.12; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.2.53