Розробка поста діагностики автомобілів з гібридним електроприводом у складі СТО - Бен, Фарах Мохамед (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – процеси технічного обслуговування автомобілів з гібридним електроприводом. Мета проекту – удосконалити процеси діагностування, технічне обслуговування та ремонту автомобілів з гібридним електроприводом за допомогою запропонованих у проекті технічних засобів. Метод дослідження – розрахунковий. В дипломному проекті було проведено технологічний розрахунок СТО і розроблено зону ТО і Р с постом діагностування автомобілів з гібридним електроприводом. Також було запропоновано застосувати зарядний пристрій с задаючим контуром зарядного пристрою, призначений для зарядки високовольтних акумуляторних батарей. Здійснено розрахунок вартості кілометра пробігу для різних типів автомобілів, включаючи автомобілі з електроприводом
Keywords: пост діагностики; гібридні силові установки; високовольтна акумуляторна батарея; зарядний пристрій; інвертор