ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У МЕТОДИЦІ ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «КОМП’ЮТЕРНА ЕЛЕКТРОНІКА» - Шапошнікова, О. П.; Рудакова, С. С.; Шапошникова, О. П.; Рудакова, С. С.; Shaposhnikova, E.; Rudakova, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Запропоновано методику викладання дисципліни «Комп’ютерна електроніка» (розділ «Теорія електричних і магнітних кіл») в умовах дистанційної форми навчання.
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ИНФОРМАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В МЕТОДИКЕ ПРЕПОДАВАНИЯ ДИСЦИПЛИНЫ «КОМПЬЮТЕРНАЯ ЭЛЕКТРОНИКА»
USE OF INFORMATION TECHNOLOGIES IN METHODOLOGY OF TEACHING THE DISCIPLINE «COMPUTER ELECTRONICS»
Keywords: інформаційні технології; дистанційне навчання; методика викладання; информационные технологии; дистанционное обучение; методика преподавания; information technologies; distance teaching; methods of teaching; 378