Транспортний засіб категорії N1. Розробка головної передачі та аналіз конструкцій диференціалів - Рижиков, Тимур Іссайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – диференціал транспортного засобу категорії N1. Мета проекту – розробка головної передачі транспортного засобу категорії N 1, та аналіз конструкцій диференціалів. В дипломному проекті досліджувався диференціал та розроблялась головна передача транспортного засобу категорії N1. На даний момент дуже багато різновидів диференціалі та їх систем керування які дають можливість раціонально використовувати крутний момент. Результати дипломного проекту можуть бути використані в навчальному процесі.
Keywords: головна передача; диференціал; фрикційна накладка; коефіціент зчеплення; кулачковий диференціал; міжколісний диференціал