Оцінка паливної економічності гібридних автомобілів - Мелешко, Ярослав Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Проаналізовано конструкцію гібридних силових установок, визначено несправності, засоби та прилади їх діагностування. Визначено алгоритми дослідження витрати енергоносіїв гібридними автомобілями із зовнішнім зарядом автомобіля під час їхньої експлуатації в різних країнах. Проведено порівняльне дослідження паливної економічності та вартості експлуатації гібридного транспортного засобу та аналогічного автомобіля з двигуном внутрішнього згоряння.
Keywords: ГІБРИДНА СИЛОВА УСТАНОВКА; СИСТЕМА; ОБСЛУГОВУВАННЯ; НЕСПРАВНІСТЬ; ДІАГНОСТУВАННЯ; ПАЛИВНА ЕКОНОМІЧНІСТЬ; АЛГОРИТМ