Розробка програмного забезпечення інтерактивної візуалізації з використанням технології доповненої реальності - Старостенко Сергій Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі розглянуті особливості роботи автомобільних сервісних центрів, проведений порівняльний аналіз існуючих аналогів проектованого ПЗ, і визначено оптимальні засоби для реалізації основних функцій ПЗ. Також була створена база даних із таблицями, необхідними для роботи з основним функціоналом веб-додатку, створено керівництво користувача, демонстрації роботи ПЗ, наведені особливості процесу реалізації запитів до API веб-додатку.
Keywords: ТЕХНОЛОГІЯ ДОПОВНЕНОЇ РЕАЛЬНОСТІ; ТРЕКІНГ; ТРИВИМІРНА ВІЗУАЛІЗАЦІЯ; ПЕРЕТВОРЕННЯ ЗОБРАЖЕННЯ; ВІДОБРАЖЕННЯ СТОРІНКИ МОДЕЛІ