Інженерія складних програмних систем. Комп’ютерна інженерія та віртуальна логістика АКС - Пронін, Сергій Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Науковий результат полягає у доведенні доцільності розробки програмної платформи із створення та експлуатації автомобільних комп’ютерних систем - АКС за технологією WEB та переходу від WED 1- 4 до промислового підходу, проблемам та перспективам використання ІТ Іndustry 4.0. на автомобільному транспорті. Практичний результат передбачає у самостійному отриманні знань та вмінь магістра фаху 122 (комп’ютерні науки) з технічної підготовки архітектури, функціонування, комунікаційного устаткування та рекомендацій (інструктивного супроводження) з системного адміністрування автомобільної телематики в задачах розподілу комп’ютерних ресурсів автотрансферу (перевезення пасажирів та вантажу.
Keywords: CLOUD COMPUTING; навігація; автомобіль