Технологія та організація ремонту і утримання мережі доріг місцевого значення Чернівецького району Чернівецької області - Бойко, Геннадій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
До основних заходів, запропонованих в дипломному проекті, відносяться: виконання аварійного і поточного ремонтів покриття, нанесення розмітки, ремонт бар’єрних огороджень, відновлення засобів організації та безпеки дорожнього руху. За рахунок виконання запропонованих заходів очікується покращення умов руху на мережі доріг, і, як наслідок, зменшення втрат на транспорт та зменшення аварійності. Ефективність запропонованих заходів підтверджується результатами розрахунку коефіцієнтів аварійності до та після виконання робіт.
Keywords: транспортно–експлуатаційний стан; безпека руху; аварійні роботи; поточний ремонт; утримання дороги; контроль якості виконання робіт