Розробка технології виробництва асфальтобетонних сумішей на бітумах, поліпшених адгезійною добавкою Wetfix, на асфальтобетонному заводі, що реконструюється - Березка, Ярослав Тарасович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі виконано літературний огляд питань щодо модифікування бітуму різноманітними поверхнево-активними речовинами та цілеспрямованого впливу на адгезійні властивості бітумних в’яжучих. Розглянуто вплив поширеної адгезійної добавки Wetfix BE на властивості дорожніх бітумів та асфальтобетонних сумішей, виготовлених на цих бітумах. Здійснені розрахунки складів мінеральних матеріалів, складу мінерального порошку та бітумосховищу, що розташовані на території асфальтобетонного заводу. Визначені техніко-економічні показники асфальтобетонного заводу.
Keywords: бітум; адгезійна добавка; модифіковані в’яжучі; мінеральні матеріали; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон