Дослідження структури і властивостей будівельних сталей після безперервної контрольованої прокатки - Лаухін, Дмитро Вячеславович; Ротт, Наталія Олександрівна; Бекетов, Олександр Вадимович; Пустовой, Дмитро Сергійович; Письменкова, Тетяна Олександрівна; Бабенко, Євген Олександрович; Laukhin, Dmytro; Rott, Nataliia; Beketov, Oleksandr; Pustovoi, Dmytro; Pismenkova, Tetiana; Babenko, Eugene; et al. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Досліджено структуру низьколегованих низьковуглецевих прокатаних за експери-ментальною технологією (безперервна контрольована прокатка) будівельних сталей. Проаналізовані структура та міцнісні характеристики досліджуваних сталей. Проведено мікроструктурні дослідження кінетики формування структури низьковуглецевих низьколегованих сталей.
Investigation of structure and properties of con-struction steel after continuous controlled rolling
Исследование структуры и свойств строитель-ных сталей после непрерывной контролируе-мой прокатки
Keywords: безпервна контрольвана прокатка; гаряча деформація; зерно; структура; механічні властивості; continuous controlled rolling; hot deformation; grain; structure; mechanical properties; безперерывная контролированная прокатка; горячая деформация; зерно; структура; механические свойства; 669.017.16:639.2:620.18; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.91.0.49