Інформаційна система для проведення профорієнтаційної роботи в школах України - Симбірський, Г. Д.; Simbirsky, Gennady (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розроблено інформаційну систему для створення бази даних навчальних закладів ІІІ рівня акредитації України та автоматичного відправлення електронних листів на адреси із цієї бази. База даних містить необхідні для профорієнтаційної роботи відомості практично про всі навчальні заклади. Наведено алгоритм роботи розробленої інформаційної системи та результати її роботи: створені таблиці з даними про навчальні заклади, розроблені запити та звіти, відправлені на електронні адреси листи.
Information system for carrying out vocational guidance work in schools of Ukraine
Keywords: інформаційні системи; бази даних; системи управління базами даних; профорієнтаційна робота; information systems; database management systems; databases; career guidance work; 004.658; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.94.0.225