Сучасні засоби покращення планування та управління будівництвом мостів. Ч. 1 - Хімченко, Нікіта Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
За результатами огляду 34 джерел виявлені деякі перспективні напрями для покращення результативності управління будівництвом, що застосовуються в світі та в Україні. Описуються завдання, на які націлені планування та управління. Розглянуто роль стратегічного планування, його особливості для ринкових умов. Показано значення системи управління та планування, роль систем контроля якості. Наводяться види та схеми календарних планів; мережевих графіків, схеми раціоналізації відповідної управлінської діяльності.
Keywords: мости; будівництво; планування; управління; календарні плани; стратегічне планування; управління якістю