Оцінка проектного рішення проекту капітального ремонту автомобільної дороги Т-04-03 Велика Олександрівка – Нова Кам'янка на ділянці км 17+200 – км 19+200 - Гусаков, Олексій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження – ділянка автомобільної дороги Т-04-03 Велика Олександрівка – Нова Кам'янка від км 17+200 до км 19+200. Предмет дослідження – умови руху на ділянці автомобільної дороги Т-04-03 Велика Олександрівка – Нова Кам'янка від км 17+200 до км 19+200. Мета роботи – розробити проект капітального ремонту ділянки автомобільної дороги з оцінкою проектного рішення та розробкою заходів організації дорожнього руху. Метод дослідження – аналіз науково-технічної інформації за літературними джерелами і нормативною документацією та залучення методів автоматизованого проектування. Галуззю використання є капітальний ремонт на ділянці автомобільної дороги Т-04-03 Велика Олександрівка – Нова Кам'янка від км 17+200 до км 19+200. В результаті розробки дипломної роботи виконано: збір і аналіз інформації щодо параметрів ділянки дороги та району її розташування, аналіз методів оцінки безпеки руху, оцінку умов руху за коефіцієнтами аварійності, безпеки та швидкостями руху, проектування плану траси, поздовжнього профілю автомобільної дороги, поперечних профілів земляного полотна, розробку заходів з організації дорожнього руху, проектування конструкції нежорсткого дорожнього одягу для підсилення існуючої конструкції та запроектовано подовження водопропускної труби.
Keywords: капітальний ремонт; автомобільна дорога; поздовжній профіль; план траси; оцінка проектного рішення