АНАЛІЗ ДИНАМІКИ РОЗГОНУ ШВИДКІСНОГО АВТОМОБІЛЯ КЛАСУ Е-8, ОСНАЩЕНОГО РІЗНИМИ ВАРІАНТАМИ ТРАНСМІСІЇ - Михалевич, М. Г.; Михалевич, Н. Г.; Mikhalevych, М. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Подано результати розрахунку динаміки розгону автомобіля із трьома типами трансмісії: зі звичайною механічною, із двопоточною без розриву потоку потужності й однопоточною без розриву потоку потужності. Попарно проаналізовано протистояння автомобілів із зазначеними типами трансмісій у різних комбінаціях.
АНАЛИЗ ДИНАМИКИ РАЗГОНА СКОРОСТНОГО АВТОМОБИЛЯ КЛАССА Е-8, ОСНАЩЁННОГО РАЗНЫМИ ВАРИАНТАМИ ТРАНСМИССИИ
ANALYSIS OF ACCELERATION OF CLASS E-8 RACE CAR EQUIPPED WITH VARIOUS TRANSMISSION OPTIONS
Keywords: швидкість; момент інерції; двопоточна трансмісія; передача моменту без розриву потоку потужності; скорость; момент инерции; двухпоточная трансмиссия; передача момента без разрыва потока мощности; speed; acceleration; single flow without breaking the flow of power; transfer moment without breaking the flow of power; 62-59:629.113.001.2