Напрямки удосконалення комплексу естетичної привабливості автомобільних доріг - Буркун, Богдан Юревич (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі розглянуто теоретичні основи формування рівня споживчих властивостей автомобільних доріг їх вплив на зовнішнє середовище та емоційний стан водія на архітектурно - ландшафтний благоустрій доріг. Запропонована методика оцінки рівня естетичної привабливості автомобільних доріг. Розроблено технологію робіт з ремонту та експлуатаційного утримання ділянки дороги.
Keywords: безпека руху; естетична привабливість; дорожні умови; споживчі властивості; благоустрій автомобільної дороги