Удосконалення методики діагностування тягових властивостей автомобілів категорії М1 на СТО - Кубріна, Вероніка Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – тяговi властивостi легкових автомобiлiв. Мета проекту – удосконалити методику діагностування легкового автомобiля на тяговому стендi з біговими барабанами фірми «MAHA». За допомогою цього тягового стенда, можливо дiагностувати автомобіль по цiлому ряду характеристик. Методи дослідження – аналітичні дослідження. Також було запропоновано новий модернiзований стенд для перевірки швидкiстних характеристик автомобiля. Тяговий стенд призначений безпосередньо для дiагностування екологiчних, швидкiстних та тягово-мощностних характеристик легкових автомобiлiв. В дипломному проекті було проведено технологічний розрахунок СТО і розроблена зона діагностики тягових властивостей легкових автомобiлiв.
Keywords: зона дiагностики; зона ТО; виробничий корпус; дiагностика на тягових стендах