Проблема створення єдиного інформаційного простору транспортних організацій - Богомолов, В. О.; Алексієв, В. О.; Богомолов, В. А.; Алексеев, В. О.; Bogomolov, V.; Aleksiyev, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2010)
Розглянуто проблему інформатизації транспортних систем
Проблема создания единого информационного пространства транспортных организаций
Trends and practice of intellectualization of vehicles and systems
Keywords: інформатизація; транспорт; гетерогенні комп’ютерні ресурси; информатизация; транспорт; гетерогенные компьютерные ресурсы; informatization; transport; heterogeneous computing resources; 004.8(07)